E
i

Έλεγχοι στα προϊόντα μας

Στον κλάδο της ομορφιάς υπάρχουν υποχρεωτικοί και προαιρετικοί έλεγχοι. Στην jane iredale κάνουμε και τα δύο γιατί θέλουμε να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα. Κάποιους από τους προαιρετικούς ελέγχους που διενεργούμε είναι ο έλεγχος για βαρέα μέταλλα, έλεγχος φωτοευαισθησίας και έλεγχος για τη δημιουργία φαγεσώρων.

Κάτι που αποκλείεται να κάνουμε είναι πειράματα σε ζώα. Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό άφοβα. Jane
Latest Product Video
η διαφορά jane iredale

Human Repeat Insult Patch Test (HRIPT)

To τεστ ερεθιστικότητας και ευαισθησίας πραγματοποιείται σε δύο φάσεις και εφαρμόζεται σε πενήντα άτομα ανά προϊόν. Κατά την πρώτη φάση, το τεστ επαναλαμβάνεται τρείς φορές στο ίδιο άτομο μέσα σε μια εβδομάδα. Ακολουθεί ένα διάλλειμα 10-14 ημερών και στη συνέχεια ο εθελοντής δέχεται ξανά το τεστ για τρείς συνεχείς ημέρες. Ακολουθεί 24ωρη και 48ωρη αξιολόγηση. Σε καμία περίπτωση, δεν έχει παρατηρηθεί ευαισθησία σε κανένα από τα προϊόντα μας. Οι δηλώσεις που μπορούμε να κάνουμε για τα προϊόντα μας είναι οι παρακάτω: δοκιμασμένα από δερματολόγους, μη ερεθιστικά συστατικά, ελεγμένα για αλλεργίες, κλινικά δοκιμασμένα και υποαλλεγικά.

Έλεγχος για τη δημιουργία φαγεσώρων

Τα καλλυντικά μας δεν περιέχουν ουσίες που φράσσουν τους πόρους προκαλώντας ακμή και είναι πιο κατάλληλα για ευαίσθητες επιδερμίδες. Όλα τα προϊόντα μας, εκτός από εκείνα των ματιών και των χειλιών, υπόκεινται σε τεστ που αποδεικνύει ότι είναι μη φαγεσωρογόνα.

Έλεγχος για βαρέα μέταλλα

Ελέγχουμε όλα μας τα προϊόντα για Υδράργυρο, Αρσενικό, Μόλυβδο, και Κάδμιο. Αν κάποιο μας προϊόν περιέχει ίχνη βαρέων μετάλλων το ποσοστό είναι χαμηλότερο από το επιτρεπόμενο επίπεδο που συστήνουν για τα καλλυντικά οι διεθνή οργανισμοί της δημόσιας υγεία.

Έλεγχος φωτοευαισθησίας

Όλα τα αντηλιακά μας και όσα προϊόντα περιέχουν εκχύλισμα εσπεριδοειδών ελέγχονται για φωτοτοξικότητα. Ποτέ δεν έχουν παρατηρηθεί παρενέργειες ή ανεπιθύμητες αντιδράσεις στην πειραματική εφαρμογή. Αποφεύγουμε συστατικά με φουροκουμαρίνες στη σύνθεσή τους, τις χημικές ενώσεις που είναι γνωστές για την πρόκληση φωτοευαισθησίας.

Έλεγχος αντηλιακής προστασίας

Η εταιρεία jane iredale κάνει εκτενείς δοκιμές στα προϊόντα της με αντηλιακή προστασία για να καθορίσει την αποτελεσματικότητα τους στην προστασία από τις ακτινοβολίες UVA & UVB. Οι δοκιμές αυτές πληρούν τις προδιαγραφές του Αμερικάνικου Οργανισμού US FDA (Food and Drug Administration), αλλά και τις διεθνείς απαιτήσεις και μεθόδους δοκιμών.

Έλεγχος για συντηρητικά

Preservative Efficacy Testing (έλεγχος για συντηρητικά) γνωστό και ως Preservative Challenge Testing διεξάγεται σε κάθε προϊόν για να αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα των συντηρητικών του προϊόντος να σταματήσει και να αποτρέψει την ανάπτυξη μικροοργανισμών. Σε ένα εργαστήριο εισάγονται στα προϊόντα διάφοροι μικροοργανισμοί συμπεριλαμβανομένου βακτήρια, μύκητες και μούχλα. Σε μια χρονική περίοδο, τα προϊόντα δοκιμάζονται σε διαφορετικά διαστήματα για να ελεγχθεί η επιβίωση των οργανισμών. Όταν ολοκληρωθεί η δοκιμή των προϊόντων μας, δεν είναι δυνατή η ανίχνευση μικροβιακής δραστηριότητας.

Κατά των πειραμάτων σε ζώα

Τα προϊόντα της jane iredale έχουν πάρει πιστοποίηση από τον οργανισμό PETA και Leaping Bunny κατά των πειραμάτων σε ζώα.

Σύγκριση τιμών και πραγματική αξία

Οι τιμές μας αντανακλούν την ποιότητα των συστατικών, τις πολλαπλές χρήσεις τους, την ανθεκτικότητα των συσκευασιών και την πιστοποιημένη UVA και UVB αντηλιακή προστασία που προσφέρουν. Κάθε παρτίδα που παράγουμε πρέπει να ελέγχεται από ανεξάρτητο εργαστήριο, εγκεκριμένο από τον FDA, για την επαναβεβαίωση του δείκτη αντηλιακής προστασίας. Αυτό βαραίνει το κόστος παραγωγής, αλλά εξασφαλίζει ποιότητα και ασφάλεια στον καταναλωτή. Ισχυρισμοί για ύπαρξη SPF (χωρίς δημοσίευση στην ετικέτα) δεν επιτρέπονται από τον FDA. Οι δείκτες αντηλιακής προστασίας πρέπει να δημοσιεύονται σε όλες τις συσκευασίες και να συνοδεύονται από εργαστηριακά έγγραφα. Όλα τα προϊόντα μας που περιέχουν SPF συστήνονται από το The Skin Cancer Foundation ως αποτελεσματικά αντηλιακά ευρέος φάσματος.

Ανακυκλώσιμα υλικά

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στις συσκευασίες μας. Θέλουμε να είναι πολυτελείς και όμορφες, ενώ παράλληλα να καταλαμβάνουν όσο το δυνατό λιγότερο χώρο μέσα στο νεσεσέρ. Η δέσμευση μας για συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον αποδεικνύεται από τη χρήση ανακυκλωμένου αλουμινίου. Επιλέγουμε αλουμίνιο επειδή μπορεί να ανακυκλώνεται διαρκώς και απελευθερώνει πολύ λιγότερες τοξίνες κατά την επεξεργασία του, συγκριτικά με το πλαστικό.

Αυτόνομα εργαστήρια

Ήμασταν και θα είμαστε αυτόνομοι σε σχέση με άλλες σειρές προϊόντων στην αγορά. Οι πατενταρισμένες συνθέσεις μας προέρχονται από τη συνεργασία της Jane με τον χημικό μας. Τα εργαστήρια μας δεν κατασκευάζουν ούτε κατασκεύασαν ποτέ mineral makeup για κάποια άλλη εταιρεία. Είμαστε μια ανεξάρτητη πρωτοπόρος εταιρεία που υπηρετεί τη βιομηχανία της αισθητικής και της ιατρικής.

 

 

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα