ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
με αγορές άνω των €50

E
i
Αγκαλιάζουμε την φιλανθρωπία

Οι συνεισφορές μας

Στη jane iredale επιδιώκουμε να ενισχύουμε την αυτοπεποίθηση, την χαρά και την αισιοδοξία των γυναικών παντού και πάντα. Το προσπαθούμε όχι μόνο σχεδιάζοντας το μακιγιάζ που τους αξίζει και τις φροντίζει αλλά και μέσω πράξεων προσφοράς και καλοσύνης.

Από το ξεκίνημα ακόμα το 1994 με την παρουσίαση του πρώτου προϊόντος  jane iredale μέχρι και σήμερα σκοπός και στόχος μας είναι πάντα η δημιουργία μακιγιάζ που να δίνει στις γυναίκες τη δυνατότητα να αγκαλιάσουν τη φυσική τους ομορφιά και χάρη, επιτρέποντας στην προσωπικότητα τους να λάμψει. Κάθε χρόνο υποστηρίζει φιλανθρωπικές οργανώσεις που αφορούν τις γυναίκες, τις Τέχνες, τα δικαιώματα των ζώων & το περιβάλλον. Σημαντική αποτέλεσε το 2017 η συνεισφορά της, γιορτάζοντας τα 10 χρόνια συνεργασίας με τον οργανισμό Living Beyond Breast Cancer® με το λανσάρισμα του ανανεωμένου Magic Mitt®.
Το 100% των κερδών του Magic Mitt® από 5/9/2017 ως και 31/12/2017 προσφέρθηκαν ως δωρεά στο  Living Beyond Breast Cancer®,που υποστηρίζει τις γυναίκες με καρκίνο μαστού.
Πιο συγκεκριμένα δόθηκαν $567,220(Living Beyond Breast Cancer Foundation).

Our Commitment to Clean