ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
με αγορές άνω των €49

E
i
Jane Iredale
το πρόσωπο πίσω
από την εταιρεία

Η ιστορία της Jane

Είμαι Λονδρέζα που ήρθα στην Νέα Υόρκη ψάχνοντας για περιπέτεια και την βρήκα! Όλα ξεκίνησαν με την καριέρα μου στην show biz όπου συναναστράφηκα με μοντέλα και ηθοποιούς που είχαν προβληματικά δέρματα εξαιτίας των πολλών διαφορετικών προϊόντων μακιγιάζ που φορούσαν. Η εμπειρία μου από τη συνεργασία που είχα με πολλούς ανθρώπους που η καριέρα τους βασιζότανε σε μια καλή επιδερμίδα με έκανε να καταλάβω πως ένα προβληματικό ή ευαίσθητο δέρμα απειλούσε την καριέρα αλλά και την αυτοπεποίθηση τους. Έτσι πριν από 25 χρόνια στις 3 τα ξημερώματα μου ήρθε η ιδέα να φτιάξω ένα μακιγιάζ που κάνει καλό στο δέρμα.

Έτσι το 1994 η εταιρεία jane iredale ξεκίνησε με ένα προϊόν, την Amazing Base. Χάρη στις ιδιότητες του προϊόντος αυτού, να μπορεί να καλύπτει το δέρμα ενώ συγχρόνως το θρέφει και το προστατεύει, αγαπήθηκε αμέσως από Δερματολόγους και Πλαστικούς Χειρουργούς.

 

Πάντα έβλεπα το μακιγιάζ ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα της γυναίκας και για αυτό ήθελα να κάνω κάτι εύκολο και απλό. Για αυτό το λόγο δημιούργησα βάσεις από ορυκτά μέταλλα οι οποίες λειτουργούν ως βάση, πούδρα, κονσίλερ και αντηλιακό, όλα σε ένα, και γενικά όλα τα προϊόντα που φτιάχνω προσπαθώ να έχουν πολλαπλές χρήσεις. Στόχος μου είναι να δημιουργώ προϊόντα τα οποία αφήνουν το δέρμα όμορφο, υγιές, με υπέροχη όψη και αίσθηση.

Τα προϊόντα jane iredale θα τα βρείτε σε πάνω από 40 χώρες. Έχουν πετύχει παγκόσμια αναγνωσιμότητα από όλες τις ηλικίες γιατί τα προϊόντα αυτά αναδεικνύουν την φυσική ομορφιά επιτρέποντας την προσωπικότητα του καθενός να λάμψει και όχι αλλάζοντας την βάσει της τελευταίας λέξης της μόδας.

 

Στόχος μου είναι να δημιουργώ προϊόντα τα οποία αφήνουν το δέρμα όμορφο, υγιές, με υπέροχη όψη και αίσθηση. Jane

σημείωση απο την Jane

Όταν με ρωτούν ποια νομίζω ότι είναι η πιο ισχυρή προστασία κατά της γήρανσης, χωρίς δισταγμό λέω η αντηλιακή προστασία.

η χαρά του να συνεισφέρεις

Πιστεύουμε ότι οι πράξεις μας πρέπει να διέπονται από τις απαιτήσεις των πελατών μας και την ανησυχία μας για το περιβάλλον. 

Η συμβουλή της Jane για την κηπουρική

Φέτος ανακαλύψαμε το αχυρόστρωμα. Βελτιώνει την ποιότητα του χώματος και το κρατάει νωπό καθώς μοιάζει και μυρίζει υπέροχα.

Latest Product Video
η εταιρεία Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε προϊόντα εξέχουσας καθαρότητας και αξιοπιστίας, τα οποία συγχρόνως ομορφαίνουν τη ζωή των γυναικών.
η διαφορά jane iredale Τα προιόντα jane iredale ξεχωρίζουν χάρη στην υψηλή ποιότητα, την αποτελεσματικότητα, την απόδοση, την ευρεία χρωματική γκάμα και την ανάλαφρη αίσθηση που αφήνουν στο δέρμα.